16 Ocak 2012 Pazartesi

Tenis Kortu Kullanma Yöntemi

Sitemize kazandırılan tenis kortu, özellikle yetişkinlerin yaşamlarına bir parça da olsa spor aktivitesi katabileceği tek ve güzel bir spor alanıdır. Bu özelliği sebebiyle, sitemiz içinde şimdiden önemli ölçüde rağbet görmüştür. Yakın gelecekte daha da çok ilgi göreceği şimdiden anlaşılmaktadır. Başta yetişkinler olmak üzere, çocuklarımız da bu spor alanından rahatça faydalanabileceklerdir.  Bu güzel tesisin, komşularımız arasında zamanla iyi bir sosyal bağ da oluşturacağı kanaatindeyiz.



Tenis kortumuzun komşularımız arasında planlı, programlı, saygı, sevgi, anlayış ve eşitlik ilkesi çerçevesinde kullanılabilmesi için şimdiden bir takım basit kurallar koymamız gerekiyor. Konuya ilgi duyan tüm komşularımızın aşağıdaki basit kurallara uygun davranmasını önemle rica ediyoruz.
   
  • Tenis kortu kullanımı için mutlaka önceden güvenlikten randevu alınacaktır. Randevusuna gelemeyecek olan kişiler en az 2 saat öncesinden haber verip randevularını iptal edeceklerdir. Güvenlik elemanı sıradaki diğer isteklilere haber vererek bu boşlukları doldurulacaktır.

  •  Saat başları için alınan randevular maksimum 1 saatlik zaman dilimleri için alınacaktır. Aynı kişiler üst üste 2 saat oynayamaz. Randevular ilgili zaman dilimi için geçerli olacak, bir sonraki randevunun içine sarkmayacaktır. Eğer alınan randevunun devamında başka istekli yok ise, halen tenis kortunu kullanmakta olan kişiler diledikleri kadar kalabileceklerdir. Fakat 1 saati doldurduktan sonra, gelen ilk istekliye tenis kortunu hemen devredeceklerdir. Hafta içi 17-21 arası yoğun olduğundan kat sakinlerinin herkesin oynayabilmesi açısından gereken özeni gösterilmesini rica ederiz.

  • Randevuların saat başlarına alınmasına dikkat edilmelidir.

  • Randevusuna gelen kişi güvenliğe kimliğini bırakıp tenis korunun anahtarını alacak, tenis kotunun anahtarını geri getirdiğinde ise kimliğini geri alacaktır.

  • Tenis kortu içerisine uygun ayakkabı ile girilecektir.

  • Tüm komşularımız, tenis kortunun herkes tarafından eşit bir şekilde kullanılabilmesini sağlamak için gerekli özen ve anlayışı göstereceklerdir.
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

59 ADA YÖNETİM KURULU